Detta är en blogg om alla nyanser i livet.

Ingenting är svart eller vitt utan allt är en blandning... Vardagsvitt!

,

torsdag, augusti 28, 2008

Städar om ni undrar...

Har bara kikat in här som snabbast denna vecka. Egentligen mest för att se kommentarerna, Åå. det är så roligt att se att det faktiskt kikar in nån här hos mig.
Börjar undra om det var så bra ide´att vara hemma för Tildes skull denna vecka för hon VILL INTE vara i skolan & tårarna rinner varje morgon - hon vill vara med mamma!

Tyckte att hon liksom de andra flickorna skulle få gå själv de 200m till skolan och springa hem med massor av berättelser om dagens händelser i normal tid och inte behöva vara kl 06,00 till sena eftermiddan´ men så fel jag hade känns inte alls bra.
Nåja, jag har iallafall klarat mig undan latmasken i veckan har hosta istället men det har inte hindrat min framfart bland vindsrum och kartonger.
Med Liza Marklund i öronen så har allt gott som på räls.
Ska snart dra fram kameran och dokumentera lite.
Måste börja med att skura upp gårdagens olycka först -fanta hela köksgolvet!
Liten olycka av svägerskans 3 åring de var förbi och kopplade in golvvärmen i hallen så nu är de förskräckliga sladdarna borta. SKÖNT!
Ha en bra dag! Kram Marith1 kommentar:

Jennie sa...

Hej Marith
Var och surfade runt bland en massa bloggar och hamnade på nåt jag kände igen, huset bla och så var det din blogg. Fin blogg och snygga trädgårdsmöbler. Häls. Jennie W