Detta är en blogg om alla nyanser i livet.

Ingenting är svart eller vitt utan allt är en blandning... Vardagsvitt!

,

onsdag, januari 07, 2009

Långlediga familjen men inte mamman i huset......

Första dagen på fritte och dagis idag efter 3 veckors ledighet och det är faktiskt Peter som varit hemma. Jag har jobbat både klämdagar och röda dagar.
Så i måndags blev jag inte lite förvånad när jag kommer hem och möts av........

-Borst, borstborst.............Skrubb, boooorst!

Undrande tittar jag in i toan i hallen och döm om min förvåning när Peter ligger på knä med en gammal diskborste i högsta hugg och pannlampan på huvudet i duschen!

-Vad gör du?
- Ja, men när jag gjorde uppe så var det lika bra att ta här nere oxå!

Det hela hade grunden i att jag på morron sagt att det enda jag ville att han skulle utföra på lediga dagen var att rengöra under badkaret uppe och det hade han ju faktiskt gjort.... med råge!
Ja man ska aldrig sluta förvånas..... (Tack!) *fniss*

I går var vi på trettondags middag hos svärföräldrarna eftersom att de inte var när jag fyllde år och jag fick paket åh gissa om jag blev GLAD!!!!
Har suktat efter en sådan här "tidningskorg" flera gånger men inte nämnts köpa en.
I den var det två ljuslyktor, servetter, tre silverkulor & choklad så himla kul och allt var inslaget i cellofan.


Två dagar till sen är det helg och då ska här städas jag har plockat bort julen utom gardinerna som jag ska byta till helgen.

I morron ska jag till mitt favorit ställe vid havet( till en arbetskompis) de bor i Jävre alldeles vid havet och jag är SÅÅ avundsjuk!! Vi är ett tjejgäng som brukar träffas så ofta vi kan så i morgon blir det tacomiddag och stora fikastunden!! Tack Åsa J för att vi får komma!!


Massor av kramar

5 kommentarer:

Anonym sa...

snygg tidningskorg, kram Ulla

T H E R R E fotoblogg sa...

Åh, så fin present. Och vad "duktig din karl vaR :P

Alviken sa...

Å vilken härlig present! Förstår att du blev glad! Så skönt för dig att du slapp städa under badkaret, tänk att så lite kan betyda så mycket!
Ha det gott, kram Maria

Anonym sa...

Vad roligt det är att komma hem när någon annan gör fint. Och det är konstigt men mannen i huset är oftast mer nogran med städningen. Putsar på små detaljer, det blir man väldigt glad över för själv hinner man inte, åtminstone inte jag.

Ha en trevlig helg
Kram Annnica

Lily of the valley sa...

Vilken fin present! Man blir så glad!

Skönt att du slapp städa badrummet och toan! Det är något av de tråkigaste som finns...Härligt med en man som hjälper till!
Ha en härlig helg
Kram Lily