Detta är en blogg om alla nyanser i livet.

Ingenting är svart eller vitt utan allt är en blandning... Vardagsvitt!

,

tisdag, mars 03, 2009

(Inspirerande bild från Sia)

Här råder tidsbrist och inspirationstorka........fast egentligen inte det heller utan det är nog mest tiden som sätter käppar i hjulen för mig.

Har flera saker jag vill göra men det finns helt enkelt ingen tid och ork....Har ju läst att många av er där ute varit förkyla länge och jag kan nu härmed skriva upp mig på den listan.

Vi håller dessutom att bygga om och förändra stormarknaden där jag jobbar och jag lägger ner mycket energi där så tyvärr räcker den inte riktigt till för hemmet.

Har ett mycket försenat kalas för Anton på söndag och då måste jag ju hinna städa så de stackars barnen inte behöver ha mardrömmar om dammråttorna som lurar i hörnen.
Ha en bra kväll Kramar

3 kommentarer:

zinkbaljan sa...

Härlig bild!! ja tänk om vi hade mer timmar på dygnet!! Så bra det vore!
Du, du skrev om spikmattan att jag ska fördela tyngden. Jag brukar lägga den på sängen, tror du det blir rätt då, den ligger ju plant därpå! Använder du spikmatta? Isåfall tycker du att den är bra?

Ha en fortsatt trevlig kväll!!
Kraaaam

Anonym sa...

Man skulle vara som björnen,sova på vintern, o vara vaken dygnet runt resten av året. Men jag har faktiskt målat ikväll, lite små saker från Dolly. Kram Ulla

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Hittade just din blogg. Kul!Inspirationen och orken kommer snart tillbaka (våren)
Hälsnignar Maria