Detta är en blogg om alla nyanser i livet.

Ingenting är svart eller vitt utan allt är en blandning... Vardagsvitt!

,

lördag, mars 07, 2009

Turkos dröm....


Välkommen in......
Lovade ju er en visning där turkos möter furu och efter lite piffande så kommer här resultatet *fniss* en del tycker nog detta är ganska modern men jag säger bara välkommen till badrum å´1976!!

(tapeten ser inte så blå ut på alla bilder men där jag haft blixten på...där syns det)

Har sett på en blogg där man satt en skiva på badkaret där det rymdes en bricka med diverse godsaker och badskum på så jag tog den iden & visst blev det effektfullt!?

På skivan har jag ställt två udda vinglas som jag fyllt med dekorationskross och därefter satt ner ett värmeljus så fick ju glasen nytt liv istället för att kastas bort.


Vägghängd toastol och den typiska plasthållaren för toapapper eller vem har inte vuxit upp med denna duschblandare och bruna munstycke hahaaaaa... det är så sanslöst smaklöst med detta bruna. Varför har ni inte bytt då? undrar säkert många...

Ja, det kan man ju fråga sig men det är ju inte det billigaste att renovera ett badrum och börjar man så brukar det fort spåra ut så det får bli när det blir!!

Jag är så fascinerad VAD TÄNKTE man egentligen när man gjorde detta? Turkosa tapeter, blå matta & blått tak, man kunde ju iallafall måla taket vitt!!!

Jaha... då har jag visat er detta fantastiska SPA *fniss* det är så många som har så underbart vackra badrum men ingen som visar det man egentligen tycker är ful så därför tänkte jag att här har jag min chans att visa det garanterat ingen annan har......haha... och förmodligen nåt som ingen fantiserar och drömmer om heller!!

Så till er mina vänner...... Puss & kram ha en fantastisk söndag!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är snart modern igen kram Ulla

Alviken sa...

Men det är ju helt unikt! 1976 var jag 4 år och vi flyttade in i ett nybyggt hus, badrum med blå toastol, blått golv och knallorange väggar. Toppmodernt! Mamma har det kvar, hon har bara bytt blandare o ny duschslang. Det finns ju annat att lägga pengarna på ;)
Vårat badrum är 80-tals mesigt och det är inget jag stolt visar upp...
Hoppas du har haft en skön helg!
Kram Maria

Inspiration i vitt sa...

Hej Marith, du är att rolig du, jag har ett minst lika fult badrum som ditt om inte fulare, men det ska det snart bli ändring på här hemma. Krmar till dig/Ingela.

Vera sa...

jag visade den "unika" aprikosa tapeten i vår tvättstuga häromdan - oxå ett sånt där rum när man funderar på vad riktigt de tänkte på....

Gårdsromantik sa...

Men det var liksom läckert i allt sitt blåskrikiga - för de yngre är det väl det hetaste som finns?

Kul att det är så "välbevarat".

Kram Maud

Anonym sa...

Så fint du har piffat badrummet! Var glad att det inte var orange! Ha det så bra! Kram Sara

Lily of the valley sa...

Jag tycker ändå att det är OK för att vara ett 70-talsbadrum :D Hade det däremot varit brunt och/eller orange hade jag storknat!!!!Jag har väldigt svårt för de färgerna, förmodligen för att jag växte upp under den tiden...
Ha de gott
Kram Lily

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Just det...mitt badrum går i ORANGE...så klaga inte. ;-)
Tänk vad tiderna ändras, och smaken med för den delen.
Ha en bra vecka.
KRam MARIA