Detta är en blogg om alla nyanser i livet.

Ingenting är svart eller vitt utan allt är en blandning... Vardagsvitt!

,

måndag, april 06, 2009

Hej där kära vänner!!
Jag behöver ett tips!
Vad gör ni med alla era tidningar?
Jag läser, bläddrar och förvånas över att jag helt plötsligt ser någonting
nytt fast jag läst den 100 gånger minst!
-Kasta dem... är ni galen det går ju inte,
det för står ni väl själv att detta är ju en skatt av idéer!!

Jag har högar i garderober, vid sängen, i vindsskrubben ja till och med i toan *fniss* har ju hänt att man fastnat där med en tidning haha... för mycket information -förlåt!

Snälla... kom med några bra tips, det finns säkert många idéer vad jag kan göra.

Visa gärna hur ni har det med era tidningshögar för att ni har

sådana tvivlar jag inte ett ögonblick på!

12 kommentarer:

Vit som snö sa...

Vad bra att du tar upp problemet! Jag är också total tidningsnörd, prenumererar på Jeanne D'Arc, Drömhem o trädgård o Leilas, köper alla Vakre hjem o Lantliv + div lösnr av andra. Slänger en del men inte många. Jag har dom i märkta arkivmappar i förrådet. Det blir några stycken...
Ska kolla om du får några bättre råd.
Glad Påsk på dej!
Kram Cilla

tre nyanser av vitt sa...

Hallå där!
Håller verkligen med dej, har samma problem. Jag har tidningar lite överallt i korgar i skåp och travar i min klädkammare. Äldre nummer står i lådor ute i förrådet. Slänga finns inte...det är kul att bläddra igenom gamla årgångar. Så nåt tips från mej blir svårt men jag tar gärna del av de tips du får. Såklart att jag kommer blogga om vårt husbygge, tänkte snart visa hur vi tänkt planlösningen. Det är urkul att få bestämma själv men samtidigt svårt. Vår planlösning härstammar från ett hus byggt 1886 som vi var på husvisning i för länge sedan och som vi tyckte väldigt mycket om. Oj vad mycket jag skrev...
Må så gott
Kram Marie

Golden&Vitt sa...

Oj oj det där är ett STORT problem även hemma hos mig :) Jag började så optimistiskt att lägga dom i fina vita (från ikea) tidningshållare, vad heter dom??Hjärnsläpp just nu men du vet kanske vad jag menar. Nu är nästan heela bokhyllan fylld...toan(fniss) och garderoben :)Så hoppas att du får tips, jag behöver det oxå...men en stooor vit kista skulle väl vara snyggt:)

Nu vill jag önska dig en GLAD PÅSK/annika

Stämningsfullt sa...

Hej1
hmmm ser att det finns fler än jag som har samma "problem" med tidningarna :)
Har tyvärr inget bra tips att ge dig eftersom mina också ligger lite överallt!
Kram!

Annsan sa...

Kul att jag får komma först med en idé till dig. Har också haft samma problem. Men nu klipper jag ut bilder jag gillar ur tidningarna och samlar det i en perm.

Kram Ann

Nettan sa...

Samma här, är en riktigt tidningsnarkoman å köper allt jag kommer över....har korgar, boxar å bara högar lite överallt..tur att man har en stor källare!;-)
..så tyvärr..inga revulotionerande tips från mig!..men får du några så dela gärna med dig!;-)
Kram Nettan

Alviken sa...

Hej vännen, "kul" att se att det är fler som har samma problem...Jag har tidningar överallt och jag kan bara inte slänga vissa av dem! Funderar på att riva ur och göra inspirationspärmar, kanske en för jul, vår, sommar osv. Men de lär väl bli fullproppade ganska fort ;)
Vad fint du gjort på bloggen!
Kram Maria

Huset mitt i byn sa...

Ååh vi är nog många med detta problem, jag är helt galen i ALLA inredningstidningar och samlar dom sen i en STOR hög vid min säng och sen åker dom in i min gamla trälåda sen är jag där efter ett tag igen och läser dom "gamla" tidningarna (hittar alltid nåt nytt)

Du Tack för att du gjorde mig observant inte hade jag sett att det hade lagt sig så där, men varför?Jag har provat allt men jag får inte till det.

Kram P

Annica Manby sa...

Känns som om alla har samma problem, jag vill INTE slänga mina tidningar. Känner som du att jag hittar nya saker hela tiden.
Jag har köpt en resekoffert som jag ska ha som TV bord, där ska dom ha sin plats.

GLAD PÅSK
annica

Mitt Måleri sa...

hej
hade oxo samm problem, så jag bad min snickare göra ett tråg som jag målade med text du kan se den på min hantverksblogg =)
kram pia

Anonym sa...

Glad Påsk! Kram Ulla

Inspiration i vitt sa...

Hej Marith, har inte så bra tips att ge dig, själv gör jag mig av med massor av tidningar och några spar jag och bläddrar i många ggr.
Kramar till dig/Ingela.