Detta är en blogg om alla nyanser i livet.

Ingenting är svart eller vitt utan allt är en blandning... Vardagsvitt!

,

söndag, februari 08, 2009

Vy från Laxforsberget förra helgen när grabbarna var i stugan MEN det kunde ju lika gärna vara här!! Jo, Peter är inte så dum med kameran han heller visst är det vackert!

Kära värld vad det snöar!


Jag känner mig dessvärre exakt så också, insnöad alltså.
Seg och lat kanske är det rätta uttrycket egentligen.
Hade ju alla chanser att göra nåt kreativt men nä........iiiiiids inte!!
Till och med barnen har varit slöa, vilket inte hör till vanligheten!

Åh, helgen går så hiskligt fort att man hinner inte med och man får ångest när man inser att i morgon är det vanlig måndag och en ny vecka -suck!

Vi hade ju tapeterna hemma så det hade vi ju kunnat roa oss med men inte ens det lockade. Ska måla det sista i veckan så kanske vi kan börja sen med den fantastiska mönsterpassningen *fniss* jag hör redan hur vi låter...... nåja jag ska försöka bita ihop och vara tyst så blir det nog jätte bra!

Nu bär det ut och skotta för andra gången idag fast det känns LITE meningslöst!

Ha det bra i snöyran!
Kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja,bara snö! så långt ögat når. Men förtröstan det kan bara bli bättre,det finns värre saker,ibland är man tvungen att tänka efter så små vissa saker är, i jämförelse med det vardagliga saker. Kom ihåg att dagen som gått kommer aldrig tillbaka, så njut nu
gör det du tänkte o ville............ men det är svårt

Vit Spets sa...

Halloj Marith!
Nu är jag ute i bloggvärlden, herregud jag blir tokig att inte blogga... men 1 vecka kvar sedan skall datorn komma hem ;)
Tur att grannarna & syrran är snälla som lånar ut deras ibland, fast jag tror nog de gillar att läsa nya inlägg, därav utlåning av datorer...

Ser att Du skickat utmaning till mig - Tack, men jag är kass på att göra utmaningar - tyvärr!

Tapetsera, det är väl kul ;)
Näe skämt å sido, inget som jag gillar men konstigt nog brukar det alltid gå bra, jag är skitduktig på mönsterpassningen & maken är glad då jag fixar det ;)

Ja, här är helgen redan slut & NU börjar vår dotter att kräkas...

Vi Hörs
Kramis

Anonym sa...

oj. vad jag längtar till våren, tack för dina blombilder. kram Ulla

Linda sa...

Hej Marith! Vilken mysig blogg du har! Det är första ggn som jag har seglat in här och tyckte det var så roligt att läsa dina inlägg att jag nästan läst alla.
Ja, vintern är fantastiskt vacker! Ibland saknar jag en "riktig" vinter, är själv uppvuxen i Boden (läste att du gick gymnasiet där), så jag vet nog hur en vinter skall vara, men nu har jag bosatt mig i den södra änden av vårat land (sedan 2005) och trivs med regniga vintrar med (även om det inte alls är lika vackert).
Kommer att kika in fler ggr!
*Kram*